Webhandelssystem: Skillnad mellan sidversioner

Från Wiki.linux.se
Hoppa till navigering Hoppa till sök
(Skapade sidan med '**WooCommerce:** Även om WooCommerce är en WordPress-plugin och inte en ren PHP-lösning, använder den PHP för backend-funktionalitet. WooCommerce är extremt populärt för e-handelssajter och erbjuder en mängd olika funktioner för att skapa och hantera en webbutik. 2. **Magento Open Source:** Magento är en kraftfull e-handelsplattform som erbjuder en öppen källkodsversion känd som Magento Open Source (tidigare Magento Community Edition). Det är flexibelt oc...')
(Ingen skillnad)

Versionen från 24 februari 2024 kl. 07.54

    • WooCommerce:** Även om WooCommerce är en WordPress-plugin och inte en ren PHP-lösning, använder den PHP för backend-funktionalitet. WooCommerce är extremt populärt för e-handelssajter och erbjuder en mängd olika funktioner för att skapa och hantera en webbutik.

2. **Magento Open Source:** Magento är en kraftfull e-handelsplattform som erbjuder en öppen källkodsversion känd som Magento Open Source (tidigare Magento Community Edition). Det är flexibelt och skalerbart och ger avancerade funktioner för stora och medelstora e-handelsföretag.

3. **PrestaShop:** PrestaShop är en annan populär öppen källkod e-handelsplattform som är byggd med PHP och MySQL. Den erbjuder ett brett utbud av funktioner, inklusive kataloghantering, orderhantering, betalningsgateway-integrationer och mer.

4. **OpenCart:** OpenCart är en enkel och lättanvänd e-handelsplattform som är byggd med PHP och MySQL. Den är snabb att installera och konfigurera och erbjuder grundläggande e-handelsfunktioner för mindre och medelstora webbutiker.

5. **osCommerce:** osCommerce är en äldre men fortfarande användbar e-handelsplattform som har funnits sedan början av 2000-talet. Den är baserad på PHP och MySQL och erbjuder grundläggande e-handelsfunktioner samt ett stort urval av tillägg och teman.

6. **Zen Cart:** Zen Cart är en annan äldre e-handelsplattform som är baserad på osCommerce. Den erbjuder enkel installation och konfiguration samt en mängd tillägg och teman för att anpassa din webbutik.

Dessa är bara några exempel på öppen källkod e-handelsplattformar i PHP. Valet av plattform beror på dina specifika krav och preferenser när det gäller funktioner, anpassningsbarhet och skalförmåga.