OsTicker: Skillnad mellan sidversioner

Från Wiki.linux.se
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Ingen redigeringssammanfattning
Ingen redigeringssammanfattning
Rad 23: Rad 23:


[[Kategori:Webappar]]
[[Kategori:Webappar]]
[[Kategori:Ärendehantringsystem]]
[[Kategori:Ärendehanteringssystem]]

Versionen från 24 februari 2024 kl. 07.48

osTicket är en öppen källkodskundsupportplattform som används för att hantera och spåra supportärenden och kundförfrågningar. Den är utformad för att vara enkel att använda och installera, samtidigt som den erbjuder kraftfulla funktioner för att effektivisera kundsupportprocessen.

Några av de huvudsakliga funktionerna i osTicket inkluderar:

  • Ärendehantering: osTicket tillåter användare att skapa, spåra och hantera supportärenden och kundförfrågningar. Det ger en centraliserad plats för att organisera och hantera kommunikation med kunder.
  • Kommunikationskanaler: Plattformen stöder flera kommunikationskanaler, inklusive e-post, webformulär och API-integrationer. Det gör att företag kan samla in ärenden från olika källor och hantera dem effektivt.
  • Anpassningsbara ärendestatusar och prioriteringar: osTicket gör det möjligt för användare att skapa anpassade ärendestatusar och prioriteringar för att organisera och prioritera supportärenden på ett effektivt sätt.
  • Teamkollaboration: Plattformen erbjuder verktyg för teamkollaboration, inklusive möjligheten att tilldela ärenden till specifika agenter, kommunicera internt och dela information och resurser.
  • Inbyggd kunskapsbas: osTicket kan integreras med en kunskapsbas där vanliga frågor och svar kan publiceras för att hjälpa kunder att hitta svar på sina frågor utan att behöva kontakta supportteamet.
  • Rapportering och analys: Plattformen erbjuder inbyggda rapporteringsverktyg för att övervaka och analysera supportprestanda, inklusive svarstider, ärendevolymer och kundtillfredsställelse.
  • Anpassningsbarhet: osTicket är anpassningsbart och kan utökas med olika tillägg och moduler för att passa specifika behov och krav hos olika organisationer.

Sammanfattningsvis är osTicket en mångsidig och användarvänlig plattform som passar företag och organisationer som behöver en effektiv och lättanvänd lösning för att hantera kundsupport och ärendehantering. Dess öppen källkodsmodell gör det möjligt för användare att anpassa och bygga ut plattformen enligt deras specifika krav och affärsbehov.


osTicket

osTicket är en öppen källkod och ett av de mest använda kundsupportsystem av små och medelstora företag. Det är en enkel och lättanvä> https://osticket.com/ Artikel hur man installera osTicket : https://www.howtoforge.com/how-to-install-osticket-on-ubuntu-22-04/